Hem Biltvätt i Stockholm

God morgon! Äntligen är våren här och då vill man fixa iordning bilen så den blir tjusig och elegant. Jag har gjort detta nu med hjälp av ett företag som heter Hem Biltvätt i Stockholm. Jag tror att det finns många läsare som skulle vilja använda sig av deras tjänster, så jag tänkte därför skriva ett inlägg i bloggen idag om det här företaget, och möjligheten till att få en biltvätt i Huddinge, eller egentligen var som helst i Stockholm. 

 

Deras biltvätt är nämligen mobil, så de kommer till dig och tvättar din bil där du befinner dig. Deras miljövänliga biltvätt med ånga passade jag på att använda när de hade ett erbjudande alldeles nyligen om att få en biltvätt med ånga och utan kemikalier, för endast 99 kronor, ordinarie pris är från 199 kronor! De kan också tvätta bilens klädsel, så den blir fin invändigt. Det här företaget har kunder i Stockholmsområdet, men särskilt många kunder har upptäckt det här företagets möjligheter till att erbjuda en mobil biltvätt i Huddinge, Sundbyberg och i Hägersten. De som arbetar med att tvätta bilarna är noggranna och ser till att varje kund ska bli riktigt nöjd med resultatet genom att göra i ordning varje bil intill perfektion. Jag tycker det är väldigt bra att de inte använder några kemikalier, utan endast ånga. Detta är verkligen något som är bra för miljön, och jag vill dra mitt strå till stacken för att rädda vår planet från miljöförstöring och global uppvärmning, så jag tänker även fortsättningsvis anlita Hem Biltvätt i Stockholm. Jag hoppas att ni ska upptäcka vilket bra företag det här är, och vill ni veta mer om dem så kan ni besöka deras hemsida! 

Du gillar kanske också...