Ett företag för dig som behöver skrota bilen

Hejsan svejsan! Välkommen hit till det här inlägget som ska handla om en bilskrot i Karlstad. Det är närmare bestämt Karlskoga Bilskrot, jag var där förra veckan när min gamla bil lämnades till skrot. 

Jag hade faktiskt problem med att skiljas från bilen som varit min följeslagare i över 10 år, men efter att ha sörjt lite i förskott vände jag mig då till denna bilskrot i Karlstad. De faktiska omständigheterna var att bilen hade körförbud och var en rishög. Eftersom den hade körförbud fick jag inte köra bilen dit, men det var inget problem för personalen på Karlskoga Bilskrot hämtade bilen åt mig, så var den bilen ett minne blott. Jag tycker att det i alla fall är väldigt bra att det gick att skrota bilen och samtidigt göra en insats för miljön. Kanske till och med någon gammal del i bilen kan bli till glädje och till nytta för någon annan som är på jakt efter reservdelar. Nu håller jag på och ser mig om efter en bättre begagnad bil och om ni har något tips på ett företag som säljer bra begagnade bilar får ni gärna höra av mig till er. Det är väl detta som kallas tjänster och gentjänter. Jag tipsar er om en bilskrot i Karlstad och ni tipsar mig om någon bilfirma där jag förhoppningsvis hittar min nästa partner i form av en bil. Nu hade jag inget mer att säga om det här, jag hoppas att ni tyckte det var bra i alla fall att få veta att det finns en bilkrot i Karlstad, hej då så länge och väl mött om ett tag igen här på min lilla blogg. 

Du gillar kanske också...